Monday, March 30, 2009

Kumpulan Krob Sg Prah javascript:void(0)

video

Hehe...Kumpulan Krob...semoga maju jaya band Orang Asli Semenanjung Malaysia

Kumpulan Red Jack



Kumpulan Red Jack, Sg Perah...sorilah video kurang memuaskan...ada bajet nanti aku beli la baik punyer handycam... tengah pokai nie....Ini lagu ciptaan mereka sendiri berjudul "Cinta Kita"dari Azri The Red Jack.....

Gradung Gradeng Sg Perah 14 Mac 2009



Kumpulan Citra Kampung Sungai Perah , Parit, Ipoh , Perak

Sunday, March 29, 2009

DJ NR ?



hahahaha...
*amaran... jangan main gitar bawah pokok kelapa!!!!

Dah Lama Tak Solo....



lepas gian... dah lama tak hantam solo gitar... hahahaha....

Kursus Tatacara Aset



Kursus Tatacara Aset telah aku hadiri pada 24,25 and 26 Mac 2009...
sekurang-kurangnya dapat la ilmu macam mane nak uruskan aset , hehe

Friday, March 20, 2009

KUMPULAN JOGET SRI KRAMAT SG PRAH



nak tau meke nie dengar la ASYIKfm hehe...

Kumpulan Indra Bota Perak



Kumpulan Indra berasal dari Kg Temboh Hangat, Bota Kanan... terdiri daripada bah long (bassit),noor azmi (drum),angah (gitar kedua) dan uda assika (vokal dan gitar utama).. mereka ada lagu sendiri... nanti aku upload...

Kumpulan Village Boy Bota Perak



Village Boy dianggotai oleh Ory(bassist),k(drummer),sharol(gitar utama),shamsol(vokalist),suhaini(gitar kedua)nak dgr lagu meke nanti aku upload...

The Red Jack Sungai Perah



The Red Jack di anggotai oleh 5 orang anak muda dari kiri zairee(bassist), azry( gitar utama dan vokal ke2), azizan (penyanyi utama),norhadi(drum) dan adery (gitar utama).nak dengar lagu mereka nanti aku upload.. buat masa nie aku buat utk siaran dulu... k ek... succes beb ...

Tuesday, March 17, 2009

Kumpulan Kramat Sg Perah



Kumpulan Kramat

Dari kiri azmi(bass gitar),ahmad haizul(gitar kedua),edasman(vokalist),audi(gitar utama)dan mohd hafiz(drum)

Cita-cita mereka memperjuangkan muzik rock kapak....

Kumpulan Krob Sg Perah



Kumpulan Krob berasal dari Sg Perah, Parit, Perak

Krob bermaksud bawah dalam Bahasa Semai

Anggota Krob 2009 dari kiri Ngah Elis (Bass Gitar), Belakang Noorizan (Gitar Utama),Nazri (Vokalist), Herman (Drummer)dan Dashid ( Gitar Kedua)

Kumpulan Citra Sg Perah



Kumpulan Citra berasal dari Kampung Sg perah di anggotai dari kanan ajmie, esah,ari,itam dan zakri... ditubuhkan pada tahun 1995

12,13,14 dan 15 Mac 2009 Gradung Gradeng




Bertempat di Sg Perah, Parit, Ipoh Perak...DJ NR and Krew berkampung untuk rakaman Gradung Gradeng 2009....sebahagian krew yang terlibat dalam menjayakan program tersebut.